En Sant Boi-Benviure som uns enamorats del Nadal, per això el mes de desembre compta amb un dels programes d’activitats més extens de tot l’any.

Com sempre, inaugurem l’últim mes de l’any amb la decoració de l’arbre del nostre centre. Boles, figuretes i fins i tot postals, moltes d’elles realitzades pels propis residents, han estat els ornaments escollits.

El bingo musical és una de les nostres activitats preferides, per això al desembre no deixem de celebrar-la, i si pot ser acompanyats per visitants, millor que millor.

Les activitats tradicionals d’aquests dies, com fer cagar regals al “Caga Tió” o compartir menjars tampoc podien faltar. Per això, vestim les taules del centre amb les seves millors gales i mengem tots junts plats deliciosos típics d’aquesta època, com la sopa de galets o els canelons.

A més, som els millors amfitrions, per la qual cosa no poden faltar les visites de col·legis i instituts del nostre entorn, com el INS Mariano, la dels Mossos d’Esquadra del nostre poble o la dels esperats Reis Mags d’Orient, que van portar un regal per a cadascun dels residents.

Per últim, no ens oblidem de demanar els nostres millors desitjos per a l’any vinent, per la qual cosa tots aquells residents que així ho van voler van tenir l’oportunitat d’acudir a la Missa dels Sants Innocents en la pròpia residència.

Com us dèiem, un extens programa d’activitats amb les quals celebrar tots junts aquestes dates especials i donar la benvinguda al nou any.

Des de SantBoi-Benviure esperem que hagueu gaudit de les festes en família i… us desitgem un feliç i pròsper any 2024!

Residentes ayudan a decorar el árbol de Navidad en la residencia Sant Boi-Benviure Residentes juegan al bingo musical en la residencia Sant Boi-Benviure Residente hace cagar al Caga Tió en la residencia Sant Boi-Benviure Sopa de galets, una de las comidas de Navidad en la residencia Sant Boi-Benviure Canelones, una de las comidas de Navidad en la residencia Sant Boi-Benviure Los residentes de la residencia Sant Boi-Benviure interactúan con los alumnos del INS Mariano, que realizan una visita al centro Mossos d'Esquadra posan para la foto con los residentes de la residencia Sant Boi-Benviure, a quien realizaron una visita en Navidad Reyes Magos de Oriente visitan a los residentes de la residencia Sant Boi-Benviure Reyes Magos de Oriente entregan un regalo a una residente de la residencia Sant Boi-Benviure Un cura imparte la misa de Santos Inocentes en la residencia Sant Boi-Benviure