Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

MGS Seniors: la tranquil·litat de saber que la qualitat i l'experiència estan al servei de qui més estimes

MGS Seniors Madrid – Eduardo Dato és un centre geriàtric residencial que ofereix un ampli ventall de serveis per a garantir el benestar i confort dels seus residents en unes instal·lacions de primer nivell. Amb espais adaptats tant en interiors com en exteriors, les nostres instal·lacions estan pensades per a afavorir una estada segura, còmoda i acollidora.

Sabem que cada persona és especial i que té unes prioritats i requereix d’una atenció diferent, per la qual cosa el nostre compromís és oferir el millor servei de forma personalitzada i adaptada a les teves necessitats. El nostre equip de professionals està a la teva disposició per a assessorar-te i resoldre tots els teus dubtes.

Més sobre MGS Seniors
Icono MGS Seniors

TROBA'NS A MADRID

Icono MGS Seniors

INSTAL·LACIONS DEL CENTRE

Instal·lacions modernes, segures i acollidores, habitacions lluminoses i espais exteriors per a gaudir de l'aire lliure.

Icono MGS Seniors

SERVEIS

Tots els serveis de les nostres residències estan pensats per a oferir una estada còmoda i promoure un envelliment actiu.

Fisioteràpia

Per al benestar del resident i mantenir la seva autonomia el major temps possible.

Teràpia ocupacional

Activitats i dinàmiques per a mantenir les aptituds dels residents i prevenir la seva deterioració cognitiva, motora, emocional, funcional i de participació comunitària.

Activitats lúdiques

Contribueixen a les dinàmiques terapèutiques i a garantir el benestar emocional dels residents.

AMB LA GARANTIA D'MGS

MGS Seniors és un projecte en creixement, però comptem amb el suport i la garantia d'MGS Assegurances, una companyia que compta amb més de 115 anys d'experiència en el sector assegurador espanyol.

MÉS SOBRE NOSALTRES

Troba'ns a:

629 419 885 (Horari d'atenció: dilluns a diumenge de 9.00 a 20.00 h) Eduardo Dato nº9, 28010 Madrid info@mgsseniors.es

o emplena aquest formulari i et respondrem tan ràpid com sigui possible.