Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Icono MGS Seniors

QUI SOM

MGS Seniors neix el 2018 amb l’objectiu de garantir el benestar i els millors serveis assistencials a la gent gran i els seus éssers estimats, que busquen la tranquil·litat de saber que, en un moment de necessitat, comptaran amb la millor atenció.

Les nostres residències es caracteritzen per comptar amb instal·lacions de primera qualitat que combinen a la perfecció la modernitat d'un centre especialitzat amb la calidesa que esperes trobar en una llar. Les seves localitzacions cèntriques ofereixen comoditat per a facilitar les visites de familiars i amics, i tant els interiors com els exteriors estan pensats per a ser tan útils com agradables.
A MGS Seniors creiem que gaudir de la tercera edat és possible. Amb l'entorn, els serveis i la cura del nostre equip de professionals promovem un envelliment actiu protagonitzat pel gran nombre d'activitats lúdiques i terapèutiques que organitzem, on els nostres residents mai es sentiran sols. En aquest sentit, creiem fermament en la importància d'afavorir tant el benestar físic com l'emocional, per la qual cosa fem tot el possible per a oferir una estada còmoda i plaent.
Els valors d'MGS Seniors es basen en oferir sempre la major qualitat en el nostre servei, i dia a dia treballem per a continuar donant el millor de nosaltres. El nostre equip de professionals compta amb anys d'experiència en el sector sanitari-assistencial, per la qual cosa sabem que cada persona és única. Per això, el nostre focus principal són els nostres usuaris, tant residents com els seus éssers estimats, i per a nosaltres la clau està en posar el màxim interès i afecte en conèixer a cada persona, oferint així la millor i més personalitzada atenció.

CONEIX ELS CENTRES QUE CONFORMEN LA FAMÍLIA D'MGS SENIORS

AMB LA GARANTIA D'MGS

MGS Seniors és un projecte en creixement, però comptem amb el suport i la garantia d'MGS Assegurances, una companyia que compta amb més de 115 anys d'experiència en el sector assegurador espanyol.

MÉS SOBRE NOSALTRES

La millor manera de conèixer-nos és contactant amb nosaltres a info@mgsseniors.es o a través d’aquest formulari

Assessorament per a cada situació Resolem els teus dubtes i inquietuds Concerta una visita a un centre