Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

La nostra ràtio de personal d'atenció directa a residents supera en un 30 % el que exigeix la llei

MGS Seniors està format per un equip multidisciplinar que inclou personal tècnic amb una gran experiència en els àmbits mèdic, sociosanitari i administratiu. El treball de tots ells és fonamental per al correcte compliment de la nostra activitat, però el personal d'atenció directa té un paper especialment rellevant perquè, per a nosaltres, l'atenció i el tracte als nostres residents són una prioritat. Amb una major ràtio de professionals que comparteixen els nostres valors vetllem per estar a l'alçada de totes les expectatives.

Instal·lacions modernes i acollidores pensades per a convertir-se en una nova llar

Sabem que fer el pas de mudar-se a una residència no sempre és fàcil i, per això, posem especial atenció a que les nostres instal·lacions ofereixin totes les comoditats possibles. Totes les nostres residències tenen en comú que compten amb espais tant interiors com exteriors, sales dedicades a les activitats de rehabilitació, fisioteràpia i teràpia ocupacional i, per descomptat, habitacions habilitades per a oferir la màxima seguretat i confort als residents.

Treballem tant pel benestar físic com emocional

La tercera edat és una etapa plena de reptes i a MGS Seniors en som conscients. Treballem a consciència per allargar al màxim possible l'autonomia dels nostres residents però, més enllà de la mobilitat i el benestar físic, creiem fermament en la importància de cuidar el benestar emocional. Per això, els serveis que oferim contemplen un gran nombre d'activitats lúdiques i de teràpia ocupacional que, més enllà de treballar en el sentit terapèutic, tenen l'objectiu d'entretenir i divertir.
comillas testimoniocomillas testimonio

La millor manera de conèixer-nos és contactant amb nosaltres a info@mgsseniors.es o a través d’aquest formulari

Assessorament per a cada situació Resolem els teus dubtes i inquietuds Concerta una visita a un centre