Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Icono MGS Seniors

ELS NOSTRES VALORS

Els valors d’MGS Seniors defineixen la nostra manera de fer i són una part intrínseca del nostre ADN.
Els professionals que conformem l’equip humà compartim els valors d’MGS Seniors, els quals apliquem cada dia en totes les facetes de la nostra activitat.

Compromís

Amb els nostres residents i amb les seves famílies. Som conscients de la gran responsabilitat que tenim envers els nostres residents i els seus éssers estimats. El nostre compromís és estar a l'alçada de les expectatives i oferir un servei que garanteixi el seu benestar.

Proximitat

No sols geogràfica, ja que els nostres centres estan localitzats en zones estratègiques de cada població, sinó també en el sentit personal. El nostre equip està a la teva disposició per ajudar-te i guiar-te en tot el que necessitis.

Qualitat

Les instal·lacions dels nostres centres i la formació i experiència dels nostres professionals són la clau per a poder oferir la màxima tranquil·litat i comoditat en les estades dels residents.

AMB LA GARANTIA D'MGS

MGS Seniors és un projecte en creixement, però comptem amb el suport i la garantia d'MGS Assegurances, una companyia que compta amb més de 115 anys d'experiència en el sector assegurador espanyol.

MÉS SOBRE NOSALTRES
comillas testimoniocomillas testimonio

La millor manera de conèixer-nos és contactant amb nosaltres a info@mgsseniors.es o a través d’aquest formulari

Assessorament per a cada situació Resolem els teus dubtes i inquietuds Concerta una visita a un centre