Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Icono MGS Seniors

Seguretat i comoditat amb la màxima autonomia

Els apartaments tutelats Vitamagna a Sabadell són un conjunt de 27 apartaments independents en règim de lloguer que estan pensats per a persones que poden continuar desenvolupant la seva vida de manera autònoma, sense deixar de comptar amb els serveis i la seguretat que ofereixen els nostres professionals.

Comoditat

Viure a Vitamagna és viure com a casa, amb tota la comoditat per a continuar rebent als amics i familiars i fer celebracions en els espais comuns o bé al seu propi apartament, però amb la seguretat de saber que mai s'estarà sol ni desatès.La proximitat al centre de Sabadell i les seves connexions amb el transport públic faciliten tant rebre visites com sortir a l'exterior. A més, a Vitamagna s'organitzen tot tipus d'activitats culturals i lúdiques, com ara excursions, visites a museus o sortides al teatre.

Seguretat

Tots els espais, tant els privats com els comuns, són oberts, sense barreres arquitectòniques i disposen de videovigilància en les zones comunes, així com un sistema de detecció i extinció d'incendis i un botó de teleassistència, actiu les 24 h del dia i els 365 dies de l'any. Situada a la recepció de Vitamagna es troba la unitat de coordinació, un equip professional expert en persones grans, la principal tasca del qual és proporcionar ajuda, consell i suport als usuaris dels apartaments.Aquesta unitat també realitza la gestió dels serveis, coordina sortides i excursions, atén peticions dels usuaris i, en definitiva, dona calidesa al tracte.

Serveis

Les persones que viuen als pisos tutelats Vitamagna són persones independents i autònomes, però mai estan soles si no ho desitgen. Les zones comunes de les nostres instal·lacions propicien el contacte i la relació social amb altres usuaris, amb espais comuns on compartir aficions o conversa.Amb les activitats programades, com les sessions de fisioteràpia, els tallers de memòria o de manualitats, es busca que la persona gran preservi la màxima autonomia física i cognitiva.
Icono MGS Seniors

INSTAL·LACIONS

Icono MGS Seniors

SERVEIS

Activitats culturals organitzades

Teleassistència 24 h 365 dies l'any

Sessions de fisioteràpia

Tallers de teràpia ocupacional

Teràpies personalitzades

Instal·lacions privades

Troba'ns a:

93 710 94 24 (Horari d'atenció: dilluns a divendres de 7.30 a 21.00 h,dissabtes i diumenges de 8.00 a 20.00 h) C/ de Sardà 120, 08203 Sabadell, Barcelona info.allegra@mgsseniors.es

o emplena aquest formulari i et respondrem tan ràpid com sigui possible.