Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Activitats pensades per a millorar la qualitat de vida

El nostre centre es troba en un entorn privilegiat que ens permet gaudir de la naturalesa i desenvolupar activitats a l'aire lliure per a promoure una vida activa. L'objectiu principal és que l'usuari que vingui a realitzar una estada diürna se senti integrat en un entorn familiar, fomentant la seva autonomia i participació en les diferents activitats, pensades i supervisades pel nostre equip de professionals. Aquestes poden ser a l'interior i a l'exterior, i la seva programació s'adapta segons les necessitats de cada persona.Algunes d'elles són:

  • Musicoteràpia
  • Tallers de memòria
  • Tallers de lectura
  • Tallers de manualitats i arts gràfiques
  • Bingo
  • Estimulació cromàtica
  • Activitats diverses en contacte amb la naturalesa

Instal·lacions privilegiades al centre de Sant Boi

Les instal·lacions del nostre centre se situen a la mateixa residència Sant Boi - Benviure. En elles, els nostres usuaris tenen accés al jardí de més de 6.000 m², la cafeteria amb possibilitat de reserva d'espai per a celebracions i, just al costat, el Centre Mèdic Benviure, que ofereix consulta en un gran nombre d'especialitats mèdiques.

Professionals que acompanyen

Comptem amb un equip de professionals qualificats multidisciplinar que supervisen i acompanyen als usuaris al llarg del dia. El nostre objectiu és que la persona se senti còmoda i acollida, garantint així la seva tranquil·litat i la dels seus familiars.

Icono MGS Seniors

INSTAL·LACIONS DEL CENTRE

Instal·lacions modernes, segures i acollidores, estades lluminoses i exteriors per a gaudir de l'aire lliure.

comillas testimoniocomillas testimonio

Troba'ns a:

o emplena aquest formulari i et respondrem tan ràpid com sigui possible.