Durant el mes de juny la residència Sabadell-Allegra va celebrar el seu 16è aniversari amb una sèrie d’activitats que van omplir d’alegria i emoció a residents, familiars i personal del centre.

Durant tot el mes, es van organitzar diverses activitats lúdiques i festives. Els residents van participar en tallers de manualitats i en un torneig de dòmino, fomentant així la interacció entre ells.

A més, es van dur a terme actuacions musicals variades, on diferents artistes del personal de la residència van oferir espectacles que van delectar tots els presents.

Un dels moments més destacats va ser la paella popular i el vermut, que van reunir a tothom en un gran ambient festiu.

La celebració va culminar amb un dinar de gala especial, on tots van poder gaudir d’una gran jornada.

Durant els seus primers 16 anys, la residència Sabadell-Allegra ha reafirmat el seu compromís d’oferir un entorn càlid i acollidor, promovent el benestar i la felicitat dels seus residents.

Paella popular en el jardín de Sabadell-AllegraPaella popular de celebración del cumpleaños de Sabadell-Allegra Cena de gala en Sabadell-Allegra Menú de la cena de gala en Sabadell-Allegra Baile en el comedor de Sabadell-AllegraDos residentes brindan para celebrar el aniversario de Sabadell-Allegra Torneo de dominó