A Sabadell – Allegra ens encanta realitzar activitats creatives i, en aquest sentit, la setmana passada vam poder estimular l’interès dels nostres residents amb un concurs de pintura obert a totes les persones que es van animar a participar.

Concurso dibujo 1

Cada participant podia triar el dibuix al qual donar-li vida omplint-lo de colors. Els més agosarats, fins i tot, en van presentar dos. I com que no se li poden posar normes a la creativitat, només hi ha una consigna de participació: “acolorir!”

Concurso dibujo 2 Concurso dibujo 3

La principal intenció d’aquesta acció és la de millorar la destresa, així com les habilitats manuals i intel·lectuals de totes les persones en el nostre centre. Però també te com a objectiu la promoció del seu benestar emocional, ajudant-les a desconectar de les preocupacions del dia a dia, siguin certes o no.

Concurso dibujo 4 Concurso dibujo 5

És per això que millora la interacció social, perquè és una activitat que fan en grup en la qual comparteixen l’experiència, l’ajuda i, evidentment, els colors. Sigui com sigui l’edat, l’art i els colors són una teràpia sense igual.

Concurso dibujo 6 Concurso dibujo 7