movilidad 1

La mobilitat és una de les preocupacions principals quan es tracta del benestar dels nostres éssers estimats que resideixen en una residència d’ancians. Mantenir-se actiu és essencial per a gaudir d’una vida plena i saludable en la tercera edat. En MGS Sèniors estem compromesos amb brindar als nostres residents una àmplia gamma d’activitats dissenyades per a millorar la seva mobilitat i mantenir-los actius.

  1. Exercicis de baix impacte:

Els exercicis de baix impacte són una excel·lent manera de millorar la mobilitat sense posar massa tensió en les articulacions. Els nostres residents gaudeixen de classes regulars d’exercicis de psicomotricitat, que ajuden a millorar la flexibilitat, l’equilibri i la força muscular. Aquestes activitats també són ideals per a reduir l’estrès i millorar la salut mental

  1. Passejos a l’aire lliure:

Res supera a un passeig a l’aire lliure per a millorar la mobilitat i l’ànim. Organitzem caminades grupals en els nostres bonics jardins i àrees circumdants. Aquests passejos no sols milloren la resistència física, sinó que també brinden una sensació de comunitat i connexió amb la naturalesa.

movilidad 3

  1. Teràpia física i ocupacional:

En MGS Sèniors comptem amb un equip de terapeutes físics i ocupacionals altament capacitats que treballen en estreta col·laboració amb els nostres residents. Aquests professionals dissenyen plans de tractament personalitzats per a abordar problemes de mobilitat específics i millorar la independència en les activitats diàries.

  1. Classes de ball:

El ball no sols és divertit, sinó que també és una forma efectiva de millorar la mobilitat i l’equilibri. Oferim classes de ball adaptades a diferents nivells d’habilitat, des de balls de saló fins a balls en cadira de rodes. Els nostres residents poden moure’s al ritme de la música i mantenir-se actius d’una manera molt divertida!

  1. Jocs i activitats recreatives:

Organitzem una varietat de jocs i activitats recreatives que fomenten la mobilitat i la coordinació. Des de bingo fins a musicoteràpia, aquestes activitats mantenen als nostres residents entretinguts mentre treballen en la seva mobilitat.

6. Foment de la vida social:

El benestar emocional i social és crucial per a la mobilitat. Encoratgem als nostres residents a participar en esdeveniments socials, com ara festes temàtiques, nits de cinema i grups de discussió. Aquestes activitats ajuden a mantenir la seva ment activa i a enfortir les relacions interpersonals.

movilidad 2

En MGS Sèniors entenem la importància de mantenir els nostres residents actius i mòbils en la tercera edat. El nostre compromís és proporcionar un entorn enriquidor i activitats variades que millorin la mobilitat i promoguin la qualitat de vida dels nostres residents.

Si estàs buscant una residència d’ancians que ofereixi un enfocament integral en la millora de la mobilitat i la qualitat de vida, contacta’ns avui mateix i descobreix com podem marcar la diferència en la vida dels teus sers estimats! MGS Sèniors està per a brindar-los el suport i la cura que es mereixen en aquesta etapa de les seves vides.