Sabadell-Allegra es va omplir d’alegria i cultura per celebrar Sant Jordi el passat 23 d’abril. Es tracta d’una festivitat arrelada en la tradició catalana que celebra l’amor i la literatura.

Aquest any, com a manualitat per la celebració de la diada, vam elaborar uns fermalls de roses que vam repartir entre residents, treballadors i familiars del centre. Activitats com aquesta són una molt bona manera de connectar amb la tradició i fomentar la creativitat entre els residents. Les manualitats no només són una forma d’entreteniment, sinó també una eina terapèutica que contribueix a la salut física, mental i emocional.

Residente realiza una manualidad el Día de Sant Jordi Residente realiza una manualidad de broche de una rosa el Día de Sant Jordi

També vam organitzar un concurs de dibuix en el que els residents van poder pintar des de cavallers i dracs fins a paisatges florits i escenes de la llegenda. La creativitat va ser l’essència d’aquesta activitat, que va permetre a tothom expressar-se artísticament. Seguidament, es va dur a terme una lectura de poemes en la que els residents van compartir els seus poemes preferits, en una atmosfera íntima i emotiva.

Ganadoras del concurso de dibujo del día de Sant Jordi Residente en silla de ruedas de Sabadell Allegra recita un poema el día de Sant Jordi Residente de Sabadell Allegra recita un poema el día de Sant Jordi con rosas Residente de Sabadell Allegra recita un poema el día de Sant Jordi

La jornada va finalitzar amb l’entrega de roses, símbol d’amor i estima, que els residents i el personal van intercanviar en un ambient càlid i familiar.

Manualidad de rosas realizadas por los residentes de Sabadell-Allegra

La celebració del dia de Sant Jordi a la residència Sabadell-Allegra va ser un homenatge a la cultura i la tradició, demostrant que la literatura i l’art no tenen edat.