En la nostra residència Sabadell-Allegra hem organitzat durant el mes de març la festa de l’arribada de la primavera.

Amb l’inici d’aquesta nova estació i l’arribada del bon temps, és el moment perfecte per a aprofitar el jardí i realitzar activitats a l’aire lliure.

Aquestes activitats són molt beneficioses per als nostres usuaris, ja que promouen el seu benestar físic i mental i també ofereixen oportunitats per a la socialització i l’estimulació sensorial.

A més, per a celebrar la Setmana Santa, també hem dut a terme un taller de cuina de cuaresma amb el qual els nostres residents han preparat les tradicionals “torrijas”.

Aquest tipus de tallers són una gran oportunitat per a combinar la tradició culinària amb la cultura popular, a més de ser una activitat plaent i amb múltiples beneficis terapèutics.

Residentes-celebran-la-fiesta-de-la-llegada-de-la-primavera-en-el-jardin Residentes preparan torrijas por Semana Santa Dos residentes preparan el pan para hacer torrijas Una residente reboza el pan con huevo para hacer torrijas Las torrijas de Semana Santa se fríen en una sartén Las torrijas de Semana Santa se rebozan en azúcar