No és cap secret que en la nostra residència ens encanten les visites. I si són d’un grup de noies i nois que ens donen conversa, millor!

En la nostra residència, i des del mes de febrer, col·laborem setmanalment amb els alumnes del segon curs de APD (Atenció a Persones amb Dependència) de l’Institut Camps Blancs de Sant Boi, amb els qui tots els dijous realitzem activitats proposades per ells.

Aquesta col·laboració és molt beneficiosa per a totes dues parts ja que, d’una banda, els alumnes poden posar en pràctica tot el que aprenen en el seu programa formatiu i, d’altra banda, els nostres residents gaudeixen de les seves noves idees i de la dosi d’optimisme que els acompanya sempre, així com els beneficis associats al seu benestar cognitiu i emocional.

En aquesta ocasió et presentem dues d’elles:

Històries de vida: una activitat que va consistir a acostar a les dues generacions. En la cafeteria del nostre centre, i amb un cafè en mà, alumnes i residents van compartir històries, moments i experiències de les seves vides. Una activitat tan entranyable com útil pels nombrosos beneficis que aporta l’estimulació cognitiva i de la memòria i la socialització en persones de la tercera edat.

Musical Mama Mia!: gaudim de l’actuació que els alumnes van preparar amb les cançons del famós musical, que va omplir la tarda de música i alegria.