Encara que tots els mesos ho són, el mes de desembre és especialment actiu en la residència Sabadell-Allegra, i és que el Nadal arriba ple d’activitats al nostre centre amb les quals celebrar i compartir amb residents, empleats/des i familiars.

Les manualitats i la decoració del nostre arbre donen la benvinguda al mes. I què ens dieu de la bona pinta amb la que van quedar enguany les nostres galetes nadalenques? Delicioses!

Les visites al nostre entorn tampoc poden faltar en aquesta època, i és que la ciutat de Sabadell es vesteix amb les seves millors gales per Nadal. Les llums i les decoracions que engalanen els diferents carrers són dignes de veure.

Enguany destaquem també la nostra visita a Monserrat, on vam poder demanar els nostres millors desitjos d’any nou a La Moreneta.

Activitats tradicionals com els brindis o fer cagar al “Caga Tió” tampoc falten a Sabadell-Allegra. I visites com la dels Reis Mags d’Orient o les actuacions musicals també ens fan molta il·lusió.

Des de Sabadell-Allegra esperem que hagueu gaudit de les festes en família i… us desitgem un feliç i pròsper any 2024!

Los residentes de Sabadell-Allegra elaboran galletas navideñas Resultado de las galletas navideñas realizadas por los residentes en la residencia Sabadell-AllegraLos residentes de Sabadell-Allegra realizan una visita al centro de la ciudadUn residente de Sabadell-Allegra enciende una vela en su visita a Montserrat Una residente de Sabadell-Allegra posa con los Reyes Magos de OrienteMúsicos realizan una actuación musical en la residencia Sabadell-Allegra